Klassieke trappen

De authentieke vormgeving van klassieke trappen zorgt voor extra sfeer in ieder huis. Van der Schoot Trappen vervaardigt klassieke trappen van verschillende houtsoorten. Iedere houtsoort zorgt weer voor een unieke warme uitstraling. Van der Schoot Trappen heeft jarenlange ervaring in het vak, waardoor we de juiste trapelementen kunnen afstemmen en de mooiste klassieke trappen realiseren.

Smaakvol ontwerp

Wij maken en plaatsen klassieke trappen op maat. U bepaalt bijvoorbeeld zelf welke soort leuningen en spillen geplaatst worden. Een moderne trap is natuurlijk ook mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op om een afspraak te maken met één van onze medewerkers.

Enkele voorbeelden:

Klassiek tot in de puntjes

Onderstaande foto’s zijn gemaakt in een monumentaal pand zijnde een notariswoning. Voor de hoofdtrap is gekozen voor de houtsoort Iroko, welke in de olie is gezet. Dit heeft tot resultaat dat de trap mat is gebleven zoals de klant het graag wil. Volgens de regels van monumentenzorg, overleg met klant en diens architect is dit […]

Lees verder in Klassiek tot in de puntjes »